Populaire meisjes namen.

Wat is de trend? 

De trend is op dit moment zo kort mogelijk. Er worden meestal maar 1 of 2 lettergrepen gebruikt. Vooral jongens namen worden zo kort mogelijk gemaakt. Zoals Sem, Max en Finn. Maar we blijven dit keer bij de meiden. Wat je ook veel gaat horen zijn meiden namen die eigen op een ‘A’ en ‘Lou’. Zoals Yara en Milou. Ook hoor je veel dat korte namen nog een keer korter worden gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn Soof (Sophie) of Noor (Nora). 

Wat ook steeds populairder wordt is een naam met een betekenis. Er zijn veel ouders nieuwsgierig naar wat een naam betekend en waar de naam vandaan komt. Want geen 1 baby is als jullie baby. Daarom worden ook veel standaard namen veranderd in de spelling. Dan wordt Elin bijvoorbeeld Elynn en Jara word Yara. Soms wordt er ook van 1 letter een dubbele letter gemaakt. Dan word Liz, Lizz en Lyn, Lynn. Zo heb je genoeg variatie. 

Dit is de verwachte top 10 meisjes namen van 2019;

  1. Julia

  2. Sophie
  3. Mila
  4. Emma
  5. Tess
  6. Zoë
  7. Noor
  8. Elin
  9. Sara
  10. Yara

Genoeg inspo voor een meisjes naam! Onze kleine meid heet trouwens Fiene, lekker hollands. Net als wij! Bedankt voor het lezen en neem eens een kijkje op mijn insta!

Liefs, Jeanine ; https://www.instagram.com/jeaninmoerkerk/

© 2018 - 2021 Fashion Kids NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel