Yeah, the sun is back!

Als je naar buiten kijkt en het vooruitzicht van deze week bekijkt krijgt je toch spontaan een lente gevoel? I love it. Iedereen gaat lekker met hun kindjes groot of klein naar buiten. Maar wat doet de buitenlucht nou precies met je kleintje? En hoe kleed je ze bij bepaalde temperaturen?  Daar gaan we het in deze blog eens gezellig over hebben.

Natuurlijk weten we dat zonlicht goed voor je is. Onze huid kan vitamine-D aanmaken onder invloed van zonlicht. Deze vitamine zorgt ervoor dat calcium goed wordt opgenomen in de botten. Ook is het belangrijk voor de opbouw van sterke tanden, een goede spierfunctie en je weerstand. Als baby’s nog heel klein zijn is hun huidje nog erg teer en kan nog niet goed tegen zonlicht. Het advies is ook om daarom niet te veel met je kleintje in de zon te zitten. Maar het vitamine-D gehalte wel goed bij te houden kun je vitamine-D druppels kopen bij de drogist.

Wanneer je binnen zit lijkt het buiten wel lente! Maar schijn bedriegt, want het is nog niet heel warm. Als je baby nog klein is, is het wel verstandig om ze nog goed aan te kleden. Denk met deze temperaturen nog wel aan een winterjas en een muts. Mutsjes heb je ook in verschillende diktes en zijn ook echt belangrijk bij het aankleden van je baby. Want baby’s  verliezen veel warmte via hun hoofdje. Als het wat warmer wordt is het een tip om je baby met laagjes aan te kleden. Als je ziet dat je baby het warm heeft kan je altijd nog een laagje uit doen.

Natuurlijk hebben wij het mama’s soms best druk en heb je even geen zin om een rondje te gaan doen of snel om een boodschap te gaan. Daarom hebben wij in de webshop te leuke voetenzakken of accessoires voor je maxi cosi en buggy. Zodat jij weer zin hebt om lekker naar buiten te gaan en wat kan werken aan je vitamine-D gehalte.

Voetenzakken en accessoires voor maxi cosi en buggy vind je hier: https://www.fashionkidsnl.nl/c-4742938/maxicosi-benodigdheden/

maxicosie.jpg

Bedankt @Jeaninmoerkerk volg haar op Instagram! 

© 2018 - 2021 Fashion Kids NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel