Ons eigen merk Fashion Kids NL maakt veel gebruik van Bio katoen.6.png


Ook wel organisch katoen of eco katoen genoemd. Dit is een katoen die op milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd. Tijdens het gehele productieproces worden geen pesticiden en andere chemicaliën gebruikt. Het voelt zacht aan op de huid. Dus goed voor het milieu en de katoenboeren, vrij van formaldehyde en zware metalen en minder kans op huidirritatie. Alle biologische stoffen die bij Fashion Kids NL worden verkocht zijn geproduceerd met het GOTS certificaat. Daarnaast hebben sommige stoffen het öko-tex standaard 100 label, dit waarborgt dat er geen schadelijke stoffen in zitten die kanker of allergiën kunnen veroorzaken. De stof blijft langer mooi en de klant heeft langer plezier. 

Voor het afwerken van vestjes, broekjes of andere items gebruiken wij boordstof.
Boordstof is anders gebreid dan jersey en daardoor erg geschikt voor boorden en het afwerken van randen. De stof vormt mee met de rondingen en valt mooi glad. 

Fashion Kids NL verkoopt ook andere merken. Alle merken zijn getest voordat het in de webshop geplaatst word. Dit houdt in dat alle kleding netjes is afgewerkt, een fijne stof heeft een goede kwaliteit heeft. Want kwaliteit staat voorop! 

© 2018 - 2021 Fashion Kids NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel