9ED6A3AB-91C0-4772-814C-AA96B4AF5523.jpg

Bibs speentjes zijn gemaakt van 100% natuurruber. Door de toffe Retro look en vele kleurtjes zijn ze helemaal hot in 2019! De Supreme bibs zijn one size, de ronde bibs spenen zijn in 3 maten te verkrijgen. Wij vekopen de meest verkocht maat T2 die te dragen is van 6 tot 18 maand. Na circa 6 weken zal het speentje wat dikker worden, het is aan te raden om dan de volgende BIBS speen te pakken en de oude weg te gooien. Voor gebruik van de BIBS speen dient de speen te worden uitgekookt circa 5 minuten, daarna is het voldoende om het speentje af te spoelen met kokend water. Heel veel plezier met je toffe retro BIBS speen.

Daarnaast verkopen we ook speenkoorden. Nooit meer het speentje kwijtraken van uw kindje met onze handgemaakte speenkoorden. U heeft keus uit verschillende designs. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om zelf een speenkoord te ontwerpen bij het kopje 'custom made’. Wilt u de speenkoord liever zonder naam omdat de naam bijvoorbeeld nog niet bekend is? Dit is mogelijk! Vul dan 'NVT' in in het naamvakje en wij maken er een mooi speenkoord zonder naam van. Let op! Letters met acute (á) of umlaut (ë) zijn helaas niet mogelijk.

Onze speenkoorden worden gemaakt met:
- 100% bpavrije siliconen kralen;
- onbewerkte houten kralen;
- gehaakte kralen.

Veiligheid: * Altijd onder toezicht van een volwassene gebruiken. * Geef het speenkoord nooit mee tijdens het slapen. *Speenkoorden zijn niet bedoeld als speelgoed.

Sorteer op
Sorteer op
© 2018 - 2021 Fashion Kids NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel