Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden 
Algemene Verkoop-, Leverings- en Betalingsvoorwaarden van: 

Fashion Kids NL 
Plantsoen 13 
9367 PG, De Wilp 
E-mail: wendydevries17@hotmail.com 
KvK nummer: 67337368
BTW nummer: NL222907782B01 

Koopovereenkomst 

Een koopovereenkomst komt tot stand na plaatsing van een order in onze webwinkel. Ter bevestiging sturen we de klant een email met daarin alle order/adres gegevens zoals de klant dat heeft ingevuld. 

Fashion Kids NL is niet verantwoordelijk voor fouten en vergissingen bij invoer van een order. 

Bestelprocedure
Selecteer het door u gewenste product en de door u gewenste maat en klik op de knop toevoegen aan winkelwagen, wilt u meer bestellen herhaal dit proces dan. Klik vervolgens op naar de kassa.
Hier heeft u de mogelijkheid om een kortingcode en/of opmerking te plaatsen. Vervolgens klikt u op volgende stap. U wordt doorverwezen naar het adres menu. Hier vult u uw adres gegevens correct in en drukt u nogmaals op volgende stap. Bij de volgende stap krijgt u een betalingskeuze. Heeft u dit gedaan, dan klikt u nogmaals op volgende stap. Hier vindt u uw adres gegevens, bestelde items en het totaal bedrag. Bent u akkoord dan klikt u op ‘bestellen met betalingsplicht’.
Uw bestelling is geplaatst en u ontvangt hiervan een bevestigings e-mail.

Bestellingen worden pas verzonden als de betaling door Fashion Kids NL is ontvangen.

Prijzen 

De door ons genoemde prijzen van de artikelen zijn in Euro`s, inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. 

Betalingswijze 

De geplaatste orders dienen vooruit betaald te worden. 
1. Eigen bank/giro overschrijving 
2. Ideal (internetbankieren via uw eigen bank) 
3. Contant betalen bij afhalen (geen pin) 


Ideal 

Betalen via internet bankieren via uw eigen bank. 
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. 
U plaatst een bestelling bij een webwinkelier. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geinformeerd dat de bestelling is betaald. 
Zie voor meer informatie: de website van iDEAL 

Contant bij afhalen 

U kunt bij ons alleen contant betalen. Let op: Ophalen kan alleen op afspraak. (geen pin, geen creditcard)

Verzendwijze 

Na ontvangst van de betaling, wordt uw bestelling binnen 3 dagen verzonden. 
We geven je pakket ter bezorging mee aan Post NL. Bij pakket bezorging zit een Track & Trace code van Post NL. Deze kunt u bij ons opvragen via het invullen van het contact formulier of een berichtje naar een van onze Social media accounts. (Facebook/Instagram) zodat je zelf kunt nagaan wanneer je je bestelling ontvangt. Via http://www.tracktrace.nl kun je te allen tijde achterhalen waar je bestelling zich bevindt. Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij je aanbiedt. Wanneer je niet thuis bent, zal Post NL je pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden. 

Wanneer je pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van Post NL waarop vermeld staat waar je het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of je buren). Op deze manier hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen! 

Verzendkosten 

Wij berekenen voor verzendkosten:
Brievenbus pakketje €3,65
Pakket verzending €6,95
De verzendkosten worden via de website berekend en vind u terug in het overzicht van uw bestelling.
Bij verzending per pakketpost beperken we het risico van vermissing, schade of diefstal tijdens het transport van je bestelling. Overigens is door deze wijze van verzenden het risico van het transport geheel voor rekening van Fashion Kids NL.

Levertijd 
Na ontvangst van de betaling, wordt uw bestelling binnen 3 dagen verzonden. 


Ruilen/retourneren van artikelen 

Klanten van Fashion Kids NL hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 werkdagen een artikel te ruilen/retourneren. Mocht een artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild worden. De kosten van het retour sturen zijn altijd voor rekening klant.


Artikelen, die u via http://www.fashionkidsnl.nl heeft gekocht, kunnen met opgaaf van redenen worden geruild en/of retour genomen, mits: 

• Deze artikelen binnen uiterlijk 14 dagen na ontvangst op het afleveradres voor retour aangemeld worden via het contact formulier die te vinden is op onze website http://www.fashionkidsnl.nl In dit formulier kunt u aangeven welke artikelen u wenst te ruilen en kunt u tevens een nieuwe bestelling plaatsen voor de artikelen waarvoor u een andere maat of kleur wenst te ontvangen. Fashion Kids NL geeft geen geld retour. Voor het bestede bedrag exc. Verzendkosten mag u nieuwe items uitzoeken in onze webshop. 
• De artikelen nog in originele staat van verzending zijn, voorzien zijn van aangehechte labels en in originele verpakking worden teruggezonden. 
• De artikelen, welke voor ruiling aangemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons teruggezonden zijn. 


Fashion Kids NL accepteert uitsluitend ruilingen die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Ruilingen die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. 

De volgende artikelen kunnen niet worden geruild/geretourneerd: 

• artikelen die niet in originele staat en/of verpakking verkeren 
• artikelen die gedragen/gebruikt of gewassen zijn 

Retour verzendkosten zijn voor eigen rekening. 


U heeft het verkeerde artikel ontvangen 

Indien de klant een verkeerd product ontvangt, wordt deze door Fashion Kids NL gratis omgeruild voor eenzelfde dan wel vergelijkbaar product (in overleg met de klant). Is het artikel inmiddels uitverkocht en de klant wenst geen ander artikel, dan retourneren wij het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen. Hiertoe dient de klant binnen 14 dagen na ontvangst contact op te nemen met ons contact formulier op http://www.fashionkidsnl.nl 

Aansprakelijkheid 

Fashion Kids NL is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect die na levering door welke oorzaak dan ook ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan gezinsleden van de koper, aan derden of aan zaken van derden. In het bijzonder is de verkoper nooit aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigingen van de verzonden artikelen. 
Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling. 
Fashion Kids NL is niet aansprakelijk voor de niet permanente beschikbaarheid van: http://www.fashionkidsnl.nl en voor technische fouten van de web-winkel. 

Garantie 

Fashion Kids NL staat er voor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de op de website vermelde specificaties. Uitzonderingen hierop vormen eventuele kleurverschillen. Gebreken die zijn ontstaan als gevolg van normale slijtage of die zijn te wijten aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie. 

Privacy 

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van uw bestelling.